sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viikonloppureissu

Heippa!

Tänään jäi postailut tarkoituksella vähäisiksi, koska oltiin tosiaan viikonloppu Raumalla ja vietettiin varsinkin tänään laatuaikaa keskenämme sekä molempien vanhempien luona. Lisäksi kävimme vielä illalla Turkuun palatessamme tekemässä salitreenin Satsilla ja nyt sitten kaikkien kassien purkamisen jälkeen pääsin vihdoin tietokoneen ääreen naputtelemaan kuulumisia. 


"Eilen illalla 12.4 vietettiin taas perinteistä Heikki Koiviston järjestämää RMMC:n tapaamista Helmirannassa.
Ilmeisesti inflaatio on iskenyt tähänkin tapahtumaan koska paikalle oli saapunut vain parikymmentä henkeä, näistäkin lähes puolet Avec. Mielestäni Raumalta on valmistunut runsas joukko merikapteeneita, pelkästään meidän luokalla -72 oli yli 20 oppilasta, missä sitten lienevät. Nuorempaa polvea oli paikalla, itse en tuntenut Heikin lisäksi kun kaksi henkilöä.
Hyvinvointi- ja Elämyskeskus Helmiranta on toukokuussa 2011 avautunut täyden palvelun kokous-, juhla ja leirikeskus Sorkan Puulussa, meren rannalla Rauman upeassa, luonnonkauniissa saaristossa. Luonnonkauniista sijainnistaan huolimatta Helmirantaan on vain 15 minuutin ajomatka keskustan palveluista." - Sakari Leino






Olimme kyseisessä Raumalta valmistuneiden merikapteenien vuosittaisessa tapaamisessa myymässä arpoja ja toimimassa onnettarina. Lisäksi pääsimme nautiskelemaan aivan taivaallisen hyvästä ruuasta ja myöhemmin vielä saunan ja paljun lämmöstä. Yövyimme myös Helmirannan kalastajanmökissä ja pakko myöntää, että nukuin paljon paremmin kuin pitkiin aikoihin. Sänky oli juuri sopivan kova, tyynyt ihanan upottavan pehmeät ja peitto juuri sopivan paksu ja untuvainen. Aaaaah. Aamulla heräilimme appiukko-to-be:n tullessa herättelemään meitä kymmenen aikaa, söimme aamupalaa kaikessa rauhassa ja siirryimme kohti rantasaunaa, jossa pääsimme vielä saunomaan ja paljuilemaan kaikessa rauhassa. 

Kuten tässä on ollut jo pitkän aikaa tapana, emme juoneet tälläkään kertaa tippaakaan alkoholia ja aamulla herätessä olo oli aivan loistava! Oli kuitenkin mielenkiintoista huomata, että vaikka alkoholia ei kulunut tippaakaan, toisten kaljankittaustahti sai meidät Markuksen kanssa kittaamaan vettä samalla tavalla kuin olisimme ennen kitanneet olutta ja siideriä. Markus kutsui tätä lieveilmiötä nimellä "sympatiakänni" ja "plasebo-humala", mikä mielestäni kuvastaa tapahtunutta aivan loistavasti. Itse ainakin ravasin illan ja yön aikana ihan hulluna vessassa.







Reissu oli oikein onnistunut ja kokkailimmekin Markuksen vanhempien luona sunnuntaiherkkuna miilunpolttajan pastaa ja siirryimme siitä melkein suoraan syömään minun vanhempieni luokse äidin tekemää kananmunalla täytettyä lihamureketta, duchesse-perunoita ja salaattia. Sieltä keräilimme sitten kamppeemme ja lähdimme kohti Turkua, poiketen kuitenkin vielä pikaisesti Monnan hautausmaalle viemään mummin ja pappan haudalle lyhdyn palamaan. Hautakivikin oli jo ilmestynyt takaisin haudalle ja kyllä se taas jotenkin hiljaiseksi ja vakavaksi veti.


Illan käsipäivä salilla oli todella killeri. Haukkarit ja ojentajat kiittää jo nyt! Badabim badabum! Treenistä kirjoittelen varmaankin huomenna lisää! 


Nyt siirrytään kuitenkin nukkumaan omaan turkulaiseen sänkyyn! Hyvää yötä ja huomiseen,

Viivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti