lauantai 12. huhtikuuta 2014

Ripped Pro

Heippa!

Ajattelin nyt viimein ottaa asian nimeltä lisäravinteet joissain määrin käsittelyyn. Kartoin tätä aihetta pitkään, enkä vieläkään kirjoita kuin Ripped Pro:sta, jota olen ostanut Fitnnestukusta nyt jo kahteen kertaan. Säästelen proteiinijauheiden sun muiden tiimoilta kirjoittelemista vielä tuonnemmas, kun aika on niin sanotusti kypsä. 

Kun lopetin pätkäpaastoamisen, aloin pelätä laihtumisen loppumista ja sitä, että juuri ne 500 kcal:n päivät olivat niitä, jotka saivat rasvan palamaan. Aloimme samoihin aikoihin tehdä tilausta Fitnesstukulta ja selasin sivuston alusta loppuun läpi ja katselin, mitä tarvitsen ja mitä en. Vastaan tulivat myös laihdutuksen tueksi käytettävät lisäravinteet. Aikani selailtuani päädyin tilaamaan itselleni Ripped Pro:ta ja CLA:ta. CLA:sta kirjoittelen jossain vaiheessa tarkemmin ja keskityn nyt ainoastaan Ripped Pro:hon.


"Ripped Pro on rasvanpolttaja piristävillä, termogeenisilla ainesosilla sekä B-vitamiinilla ja kromilla. Kombo, jolla pääset tavoittelemaan tiukempaa kuntoa! 

Ripped Pro sisältää yhdistelmän yrttejä, tulisia mausteita (chili, kaneli ja inkivääri), piristävää kofeiinia, B-vitamiineja sekä korkean pitoisuuden kromia. Ainesosien yhdistelmä stimuloi aineenvaihduntaa monilla tavoin. 

Suositeltava päivä annos: 1-2 kapselia päivässä, ennen aterioita" (Lähde: Fitnesstukku)

Alkuun olin hyvin skeptinen tämän valmisteen käyttöönotosta ja niin oli meidän äitikin. Hän vielä totesi minulle: "Viivi. Sinä kaikista ihmisistä. Siis KAIKISTA ihmisistä. Otat jotain tuollaista käyttöön?!". Jep, tämä kommentti "vahvisti" uskoani tuotteeseen uskomattoman paljon. Kamppailinkin koko käytön alun sen tunteen kanssa, ettei siitä ole mitään hyötyä. Paino ei tippunut melkein ollenkaan ja olo oli aivan normaali eikä yhtään sen energisempi kuin ennenkään. Tätä jatkui siihen asti, kunnes menin Kilot kuriin - proggiksen ensimmäiseen välipunnitukseen, jossa tulokset paljastuivat hätkähdyttäviksi.


Olin tosiaan sen puolentoista viikon aikana, joka alkupunnituksen ja ensimmäisen välipunnituksen välillä oli, laihtunut vaivaisen ½ kiloa, mutta rasvaa oli palanut huikeat 2,2 kg!!! Siis 2,2 kiloa läskiä! Ja tästä kropasta! En todellakaan tarkoita, että olisin vielä timmi, mutta en todellakaan ole 120 kg ylipainoinen ihminen, josta 2 kg rasvaa on vain pintaraapaisu! Tämä tulos sai minut uskomaan Ripped Pro:n luvattuihin vaikutuksiin! Kropan sisällä käy siis huikea kuhina tehostuneen aineenvaihdunnan seurauksena, vaikka ulkoisesti muutokset ovat todella pieniä. Tähän sopii sama hashtag-ilmaisu kuin Lukon pudotuspeliurakkaan, nimittäin #Uskon.


Olin jo ajatellut, että lopetan koko Ripped Pro:n käytön, koska "Ei se mitään auta ja vaikuta mihinkään...", mutta pyörsin päätökseni välittömästi kehonkoostumusmittauksen tulosten jälkeen. Eilen marssin keppeineni siis Fitnesstukun Turun liikkeeseen ja hain uuden purkin tätä ihmeainetta! 


Pienenä negatiivisena käyttökokemuksena pitää mainita se, että refluksitautiselle ihmiselle, kuten minulle, Ripped Pro ei täysin sovi raskaan aterian yhteydessä otettavaksi. Koska mahalaukun sisältöä nousi maaten mennessä ruokatorveen, nousi myös sulaneen Ripped Pro:n maustekirjo sinne polttelemaan aivan he***tillisesti. Kaikki oli kuitenkin ohi noin 20 minuutissa, mutta tunne sai kyllä harkitsemaan silloin alkuun käytön lopettamista. Jos pillerin muistaa napata aina ennen ruokailua ja annoskoko pysyy normaalissa, ei pitäisi syntyä refluksi-ilmiötä eikä poltetta ruokatorveen! Muuten tuote on aiheuttanut vain positiivisia lieveoireita: runsasta hikoilua ja piristys piikkejä kapselin ottamisen jälkeen!

Viivi

6 kommenttia:

  1. Aivan ihanaa että löysin tällasen kunnon kertomuksen tästä ripped prosta! mä nimittäin tilasin itsellekin fitnesstukusta protskua (kun en tiennyt että se on Turussa ja olis voinu vaan mennä sieltä suoraa ostamaan:D) ja tilauksessa sai sitten valita bonus tuotteen. Ajattelin että koitan tätä mutta oon jo pari viikkoa kokeilun aloittamista venyttänyt kun oon lukenut pelkkää "älkää uskoko tollaisiin pillereiden" ja "kyllä muuten polttelee sisuskalut ja oksennus lentää" juttuja. Parhain tsemppaus oli vielä kun äsken luin että joku oli syönyt näitä pillereitä juuri ja sitten juonut yhden lonkeron, tästä seuraamuksena rinnan sattumista ja vasemman käden puutumista. Sitten joku oli vastannut siihen vielä että joku kuolema oli jossainpäin maata tullut juuri alkoholin ja jonkun aineen yhdistelmänä jota sitten tuossakin kuulemma on. Näiden lukuisien "kauhutarinoiden" rinnalta sitten parista blogista löytyi juttua että käyttää tätä tuotetta, mutta ei sen tarkemmin miten vaikuttanut ja onko ollut jotain ongelmia. Siispä kiitos vielä tuhannesti että oot tänne nettiin tästä rehellisesti kirjoittanut niin kyllä munkin on pakko uskaltaa tätä nyt tänään aloittaa koittaa!:) ootko muuten mihin aikaa päivästä noita ottanut? Että onkohan tässä pian kun päiväruokaa alan syömään (kello jotain puol kaks varmaan silloin) niin hyvä aika ottaa ettei sitten oo ihan iltaan asti niin pirteä ettei saa nukutuksi:) ja otatko itse yleensä yksi vai kaksi pilleriä päivässä?

    VastaaPoista
  2. Ohhhoh, onpas jengillä ollut hurjia kertomuksia! :O Käytän itse nykyään ripped hardcorea, joka on ripped pro:ta tehokkaampi versio enkä ole senkään käytössä (oikein otettuna!!!) huomannut minkäänlaisia sivuvaikutuksia! Otan itse hardcoren aina aamulla puolessa välissä aamupalaa, jolloin saan sen piristyspiikin suoraan aamuun! Periaatteessa valmisteet voisi ottaa ennen treeniä, jolloin kofeiini toimii myös kivasti preworkoutin tapaan! Tuon mainitsemasi aterian yhteydessä ripped pro on varmasti oikein passeli! :) Otin silloin ripped pro:ta käyttäessäsi vain yhden pillerin kerrallaan, jotta purnukka kesti vähän kauemmin ;)

    Jos jonkinlaisia oireita kuitenkin alkaa tulla, kannattaa käyttöä kuitenkin harkita! Poltto tulee varmasti tyhjään vatsaan tai ruuan päätteeksi otettaessa, mutta oikein käytettynä pitäisi olla polttelematta! :) ihmiset ovat kuitenkin yksilöitä, joten varmaksi sinun kohdalle en uskalla mitään luvata! :)

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vielä nopeasta vastauksestasi:) pakko on vielä kysyä että tulikohan sulle tällaista mitä itselle eli noin tunnin päästä otosta kesti joku pari tuntia sellainen todella rauhaton fiilis ja vähän niinkuin olis tuntunu että vähän kädet tärisis mutta ei siis kuitenkaan tärissyt , en oikein osaa selittää mutta olisko voinut johtua siitä että en oo mitään kofeiini tuotteita ennen käyttänyt niin kroppa olis vähän saanut jopa liikaa energiaa?:) mitään muuta huonoa en kyllä osaa sanoa ja kun tuokin sitten parin tunnin päästä loppui niin salitreeni sujus mukavan energisesti jne:)

      Poista
    2. Ei mitään!! :)
      Heh, kuulostaa liiankin tutulta! :D tuo levottomuus on ihan normaalia, ja johtuu nimenomaan siitä kofeiinista! Se helpottaa muutaman päivän jälkeen, kun keho alkaa tottua siihen kofeiiniannokseen! Itse en myöskään ole mikään kahvin lipittäjä, joten oireet oli alkuun ihan samanlaiset! Kokemuksesta voin sanoa, että alkuun ei kannata sitten tosiaankaan tarttua siihen kahvikuppiin sen ripped pro:n kaverina tai saatat mennä ihan pisin seiniä siitä kofeiinimäärästä :D

      Poista
    3. Hyvä juttu, uskallan sitten hyvillä mielin jatkaa noiden testailua, ja aivan ihanaa että löysin tän sun postauksen ja paljon paljon kiitoksia sulle avusta! Jään kyllä seurailemaan sun blogia, aika monet vanhat postaukset kerkesinkin jo lukemaan ;) jos sua kiinnostaa blogien luku, niin tässä on vielä munkin:) http://combering.blogspot.com

      Poista
    4. Eipä mitään, eipä mitään! Hienoa, jos saatoin olla avuksi! :) Ja kiitos linkistä sun blogiin, käyn aivan varmasti lukemassa! ;)

      Poista