maanantai 7. huhtikuuta 2014

Taikinasta teräkseksi ilmainen nettivalmennus ja tämän päivän tapahtumia

Heippa vaan!

Huh huh, että oli jännä Lukon peli! Ei millään malttanut tulla kirjoittelemaan siinä pelin tiimellyksessä, joten tämän illan postaus jää nyt valitettavan tyngäksi. No, mutta ehkä te yhden illan kestätte, eikö?

Minulla oli tänään orgaanisen kemian iso tentti, mikä pisti vähän pasmoja sekaisin. Ensinnäkin heräsin aamulla jo ennen kahdeksaa pänttäämään ja nippa nappa sain kaiken jäljellä olleen aineiston luettua puoli kahteen mennessä. Sitten pitikin jo kremppana lähteä liikkumaan kohti yliopistonmäkeä. Tentistä pääsin vasta puoli viiden jälkeen kotiin ja kyllä huomaa koko päivän tehneensä töitä lähestulkoon jokaikisella aivosolulla. Kotona piti sitten vielä tehdä huomisen aamun fysikaalisen kemian laskuharjoitukset kondikseen ja sitten alkoikin jo peli!!!

Ruutu.fi kuitenkin petti meidät ja pelin kaksi ensimmäistä erää menivät sivu suun käyttökatkon takia. Thanks. Markus otti koko palvelun kuukaudeksi tämän mainoslauseen takia: "Näe kaikki suosikkijoukkueesi pelit". Huijasivat pirulaiset! Onneksi saatiin peli näkyviin edes kolmenneksi eräksi sekä jatkoerän muutamiksi minuuteiksi. Tappio riipaisee kuitenkin aina. 

Olin sen verran tuottelias vielä illan aikana, että tein uuden satsin proteiinimysliä, vähän eri reseptillä tällä kertaa kylläkin. Vanha kului tosiaan ihan hullussa ajassa loppuun ja päätin heti täydentää varastot, koska se mysli on vaan niin ihanaa! Ajattelin tämän kertaisen myslisatsin reseptin postailla joskus tulevaisuudessa, kun oikea hetki siihen tulee. Olen tässä miettinyt, että postailenko ihan liikaa kaikkia ruokaohjeita? Onko täällä teidän mielestänne ihan liikaa reseptejä? Mitä tai mistä te ylipäätänsä tahtoisitte lukea?


Tänään aamulla testailin tosiaan sitä chia-hyytelöäkin ja se sai meidät molemmat, minut ja Markuksen, innostumaan superfoodeista taas asteen enemmän. Ajattelinkin huomen aamulla kirjoitella teille chia-siemenistä ja juuri tuosta tämän aamuisesta reseptistä. Meillä chia-siemenistä ja chia-hyytelöistä tulee kyllä ehdottomasti osa meidän molempien ruokavaliota!!


Olen myös tässä postaillut paljon kuvia päivän ruuistani ja kirjoitellut paljon salaateista. Haluaisitteko te jotain salaattiohjeitakin nähtäville? :)


Seuraan Bloglovin':in puolella muutamia fitness-blogeja ja tänään silmiini osui erästä blogia sponsoroivan yrityksen mainos ilmaisesta nettivalmennuksesta elämäntapojen muutokseen ja treenaamiseen. Kyseessä on Optimal Performancen järjestämä kolmen viikon mittainen ilmainen elämäntapavalmennus, joka sisältää treeniohjelman ja -videot, viikottaiset tsemppivideot ja tehtävät sekä ensimmäisen elämäntapamuutoksen, jonka yksinkertaisuus yllättää! Valmennus alkaa 14.4.2014, joten vielä ehtii ilmottautua mukaan! Itse päätin tällä kertaa jättää tämän huikean tarjouksen välistä, koska olen jo mukana Turun Kevytkaupan projektissa, mutta tarjoankin tätä mahdollisuutta Teille, jotka olette miettineet elämäntapojen muutosta tai muutamien kilojen tiputusta! Tässä olisi nyt hyvä mahdollisuus panna tuumasta toimeen!! ;) Lähtekää rohkeasti mukaan ja kertokaa minullekin sitten, millaista oli. Ilmoittautumaan pääsee tästä.

Nyt olen kuitenkin sitä mieltä, että minä, aivosoluni ja rikkinäinen polveni olemme valmista kauraa ja siirrymme rötväämään sängyn pohjalle! Hyvää yötä,

Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti