maanantai 14. huhtikuuta 2014

Ostohyvitys.fi hypetystä

Oletteko ennen kuulleet yrityksestä ja konseptista nimeltään Ostohyvitys? Jos vastasit ei, voin kertoa, etten ollut minäkään vielä viime vuoden joulukuussa. Satuin silloin selaamaan erästä blogia, jonka kirjoittaja oli juuri itsekin tutustunut palveluun ja jakoi hyödyllistä tietoa bloginsa lukijoille. Ajattelin siis tehdä itsekin samoin, koska olen itse hyötynyt palvelusta jo useiden eurojen arvosta enkä olisi ikinä päätynyt sen pariin, ellen olisi saanut vinkkiä tuolta eräältä blogistilta.

Ostohyvitys on verkossa toimiva palvelu, jonka avulla kuluttajat voivat kerätä ostohyvitystä tekemistään nettiostoksista. Konseptin perustajat kuvaavat järjestelmää erilaisten bonuskorttien kaltaiseksi, mutta tässä tapauksessa verkossa toimivaksi, kapineeksi. Ostohyvitys on neljän Aalto-yliopiston opiskelijan vuonna 2011 perustama yritys, joka on saanut listoilleen jo yli 300 eri yritystä, joiden verkkokaupoista ostohyvitystä voi kerätä.

Ostohyvitys on täysin ilmainen palvelu, jonka käyttäminen on erittäin helppoa. Tunnusten luomisen jälkeen pääset tekemään ostoksia helposti: etsit Ostohyvityksen nettisivujen kautta haluamasi verkkokaupan, esimerkiksi Zalandon, klikkaat kuvaketta, jonka takaa löytyy verkkokaupan esittelyteksti. Tuolta sivulta taas klikkaat itsesi suoraan verkkokaupan ihmeelliseen maailmaan ja teet ostoksesi aivan normaalisti, niin kuin aina ennenkin. Jotta saat ostohyvityksen tilillesi, pitää sinun ainoastaan muistaa kirjautua Ostohyvitys-palveluun ja klikata itsesi haluamaasi verkkokauppaan Ostohyvityksen sivujen kautta. Tällöin verkkokauppa rekisteröi, että olet siirtynyt heidän sivuilleen juuri Ostohyvityksen kautta ja he maksavat palkkion ostoksistasi Ostohyvitykselle. Ostohyvitys taas maksaa sinun "Ostohyvitys-tilillesi" lupaamansa hyvityksen. Kun taas olet kerännyt tilillesi vähintään 15 euroa, voit pyytää rahojen maksamista henkilökohtaiselle pankkitilillesi. Helppoa, eikö?

Ostohyvityksen piiristä löytyy ihan uskomaton määrä eri verkkokauppoja, minkä takia rahaa säästyy vuodessa useita kymmeniä euroja, jos olet verkkokauppojen (suur)kuluttaja. Listoilta löytyvät mm. Zalando, Nelly.com, Boozt, Bubbleroom, Sheinside, Fitnesstukku, GroupOn, Sokos verkkokauppa, LensOn, Hotels.com, Ebookers, Supersaver, Lufthansa, Finnlines, CDON.com, Prisma, Kokkiman jne jne jne. Listaa voisi jatkaa vaikka loputtomiin! Siispä, käykääpä kurkkimassa! Liittymään pääsee tästä! Kun liityt nyt 14.4.-27.4.2014 edellä annetun linkin kautta, saat lisäksi 5 euroa ilmaista alkusaldoa tilillesi! Muistutan vielä tähän loppuun, että palvelu on oikeasti ilmainen eikä sido yhtään mihinkään.

Olemme itse käyttäneet Ostohyvitys-palvelua jo useaan kertaan onnistuneesti. Olemme esimerkiksi Fitnesstukun suurkuluttajia ja teemme tilauksia muutaman kuukauden välein. Viimeksi hyvitystä napsahti tililleni 12 euroa, eli saimme käytännössä 12 euroa alennusta kaikkien Fitnesstukun alennusten ja kaupanpäällisten lisäksi. Ei huono diili, sanoisin! Ostelen aika usein myös lahjakortteja Groupon:ista, jolloin ostohyvitystä kertyy melkein huomaamatta. Matkustelemme myös jonkin verran ja käytämme nimenomaan Hotels.com - palvelua, joka myöskin kuuluu Ostohyvityksen listoille. Voin ihan rehellisesti sanoa, että olisimme tyhmiä, jos emme käyttäisi Ostohyvitystä asioidessamme netissä.

Jos ette ole vieläkään varmoja, kannattaako tällaiseen lähteä mukaan, kannattaa käydä vilkaisemassa verkkokauppatarjonta Ostohyvitys.fi verkkosivuilla ja tulla liittymään täällä annetun linkin kautta, jotta saat vielä sen extra 5 euroa ilmaista rahaa tilillesi! ;) Itse en tästä mainostamisesta hyödy yhtään mitään enkä tule hullua hurskaammaksi, mutta halusin kertoa teille mahdollisuudesta saada rahaa takaisin verkko-ostoksista.

Toivottavasti joku teistä lukijoista kokee saman Ahaa-elämyksen, kuin minä aikoinaan koin lukiessani sitä blogia, jossa Ostohyvityksestä kirjoitettiin! 

Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti