sunnuntai 4. toukokuuta 2014

(Taas yksi) viikko pulkassa

Heippa!

Pikku hiljaa alkaa olla taas yksi viikko pulkassa ja pääsykokeet lähestyvät rynnimällä. Tähän kevääseen mahtuu niin paljon kaikkia muitakin asioita ja tapahtumia, että välillä viikkojen toivoisi ennemmin matelevan kuin kiitävän tätä tämän hetkistä valonnopeuttaan. Toivottavasti teillä on takana rentouttava viikonloppu, minkä voimin jaksatte siirtyä uuteen viikkoon! Täällä viikonloppu on kulunut lähinnä päntätessä, sillä huomenna pitäisi käydä kirjoittelemassa kevään viimeinen kemian tentti. Tämän takia kirjoitteleminenkin on ollut jälleen todella nihkeää kaiken energian mennessä laskemiseen ja treenaamiseen. 

Tämän viikon saldona olen tainnut opiskella kaksi biologian kirjaa kannesta kanteen tehden samalla puoli miljoonaa sivua muistiinpanoja. Fysikaalista kemiaa on tullut taas laskettua melkein sata tehtävää ja siihen päälle kaikki teoriatieto. Fysiikkaakin ehdin viikon aikana laskea myös runsaan sata tehtävää, joten ei ole opiskelun suhteen mennyt tämä viikko ainakaan harakoille! Tähän listattuna kaikki tehdyt tehtävät tuntuvat suurelta saavutukselta ja sitä erehtyy jopa ajattelemaan, että on viikon aikana saanut paljon aikaiseksi. Todellisuudessa tekemättömiä hommia ja kerrattavaa riittäisi vielä moneksi viikoksi ja samalla pääsykokeisiin oleva aika kuluu hurjaa vauhtia. Tänäkin vuonna taitaa käydä niin, että aika loppuu kesken ennen, kuin kaikki tehtävät on tullut tehtyä! Onneksi paketti alkaa olla pikku hiljaa ihan suhteellisen hyvin kasassa, joten stressaamista voi siirtää vielä viikolla eteenpäin! Pääsykokeisiin on siis aikaa enää 23 päivää!! Iiks!


Treenaaminen sujuu tällä hetkellä todella luontevasti! Samat sarjat pyörivät nyt toistaiseksi viikosta toiseen ja tänään ajattelimme teettää minun perberilleni pitkästä aikaa kunnon treeniä, polven sallimissa rajoissa tietenkin! Olen nyt jo kahtena päivänä pärjännyt täysin ilman keppejä, eikä polvi ole juurikaan ilmoitellut itsestään! Kävelin perjantai-illalla jopa rivakasti kotiin ilman polven kipuilua, mikä tuntui ihan huippu hyvältä!! Voimatreenitkin muutama viikko sitten tuottivat halutunlaisia tuloksia ja tällä hetkellä sarjapainot ovat paljon entistä suuremmat, mikä taas motivoi jatkamaan treenaamista! Seuraavia voimatreenejä odotellessa! ;) Ensi viikosta lähtien pitää treeniohjelmien jaotus miettiä uudestaan, koska jalkatreeni toivon mukaan alkaa tehdä lopullista paluutaan treeniviikkoon. Siinä riittääkin sitten pään vaivaa, kun pyrimme sovittamaan iltatyöt, pääsykokeisiin lukemisen ja monet salitreenit aerobisia unohtamatta, viikko-ohjelmaani.

Facebookissa kirjoittelinkin edellispäivänä vaihtaneeni Ripped Pro:n Ripped Hardcoreen, minkä seurauksena voin perjantai aamupäivällä todella pahoin. Tai oikeastaan en voinut pahoin, vaan kärsin järkyttävistä suolistokivuista, mikä pakotti minut kaatumaan biologian kirjan ja jääpussin kanssa sänkyyn noin tunnin ajaksi. Välillä mietin ihan tosissani, onko ihmisen pakko olla näin tyhmä, että se vapaaehtoisesti suostuu kärsimään ulkonäkönsä takia... Nyt kolmannen kapselin syömisen jälkeen (eli kolmannen päivän jälkeen) olo alkaa olla jo ihan normaali ja keho tuntuu vastaanottavan kapselin sisällön jo ilman mukinoita. 

Tiukasta ruokavaliostakin otin muutaman sadan kilokalorin verran lomaa niin vapun aattona kuin vappunakin. En ymmärrä, mistä tämä jatkuva nälkä on minut löytänyt, eikä se valitettavasti tunnu katoavan edes syömällä. Tänään homma on toiminut hiukan edellisiä päiviä paremmin ja olen jälleen päässyt kiinni siihen normaaliin ruokarytmiin, tai oikeastaan normaalin kokoisiin annoksiin. Vaaka ei ainakaan näin lyhyellä aika välillä ole värähtänyt pahemmin väärään suuntaan, vaikka olenkin kehoani ravinnut vähän tavallista paremmin.

Viikko oli siis toisin sanoen minun mittapuullani ihan normaali ja sama homma tulee jatkumaan siihen pääsykoepäivään asti. Koittakaa siis kestää myös niitä "hutaistun" näköisiä päivityksiä, sillä aina energiaa ei riitä päivän päätteeksi mihinkään suuriin filosofisiin pohdintoihin! Mitä lähemmäs pääsykokeita päästään, sitä enemmän tulee myös niitä päiviä, joina postauksia ei ilmesty samaan tahtiin kuin ennen, eikä välttämättä edes jokaisena päivänä viikossa. Mielenkiintoisia aiheita ja postauksia on kuitenkin luvassa, kunhan pääsykoekirjat sen sallivat!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Viivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti