keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kesähäät 24.5.2014, Maiju & Timo

"Niin katsoivat toisiaan silmiin,
kaksi onnellista, täynnä rakkautta,
He tanssivat, nousevat pilviin,
kaksi onnellista, luodut toisillensa" 
Viime viikonloppuna lauantaihin herättiin pienen hässäkän merkeissä, kun aloimme Markuksen kanssa laittautua iltapäivällä vietettäviä häitä varten Markuksen vanhempien luona. Kaikki oleellinen oli kerrankin tarttunut Turusta mukaan matkaan eikä kompromisseja jouduttu tekemään. Harvinaista! 

Markuksen pikkusisko, Kaisa, oli luvannut taituroida hiukseni kiharoille, mutta helteisen sään takia suunnitelmia muutettiin ja lopputulos oli ihan uskomaton!! Anoppi(-to-be) oli myös mukana karkeloissa ja yhteistuumin he saivat pääni näyttämään paremmalta kuin koskaan! Taisinkin puhua Kaisalle (ja jos en, niin nyt puhun täällä ainakin), että kun meidän hääpäivä joskus koittaa, saa hän taituroida samanlaisen kampauksen taas hiuksiini, rakastuin kampaukseen nimittäin ikihyvikseni!! Kiitos vielä taiteilijoille hyvästä työstä! ;) Kampaus oli muuten myös ihan sairaan pysyvä, sillä se kesti bussimatkat niskatukeen nojaamisineen sekä järkyttävän helteen ja koko päivän menot ja meiningit hääpaikalla. Yöllä olin myös niin väsynyt, etten viitsinyt kampausta purkaa ja tsadam, aamulla se oli vielä ihan mukiinmenevän näköinen!!




Vihkiminen suoritettiin Kangasalan kirkossa, jonne matkasimme lähes koko suvun voimin yhteisellä bussikyydillä. Näin kenenkään ei tarvinnut sen suuremmin miettiä yöllä kotiin ajelua tai sitä, voiko sen viinilasillisen juoda vai ei. Olimme Markuksen kanssa toki selvinpäin, joten olisimme voineet ajaa yöllä koko perheen kotiin, mutta nyt saimme rauhassa ummistaa silmämme jo kotimatkalla. Itse häitä juhlittiin Taulaniemen leirintäalueella, joka oli sijaintinsa ja tilojensa puolesta aivan uskomaton!! Ilmakin helli totisesti juhlijoita ja kauniita kuvia sai otettua aika liudan! Lisäksi valitsemassani mekossa pystyi hyvin juhlimaan koko päivän ilman pelkoa kylmettymisestä. Juhlapaikkana toiminut tallin vintti oli aivan loistava ja tilava kuin mikä! Ruoka oli hyvää ja karkkibuffet vei meidät kyllä ihan mennessään!! Tuli syötyä suklaata koko puolen vuoden edestä!



Halusin jakaa tämän kaikkein onnistuneimman otoksen teidän kanssanne. Joskus mulla vaan on niin super-kuvauksellinen olo, niin silloin saadaan aikaiseksi tällaista priimaa. #modeling #hireme





Työnjako oli selvä? :D




Meidän perheestä matkaan lähtivät minun ja Markuksen lisäksi pikkusiskoni sekä vanhempani, joiden kanssa vietimme juhlissa suurimman osan ajastamme. Ruokailimme kuitenkin Maijun ystävien kanssa samassa pöydässä, ja pakko tässä kohtaa kiittää heitäkin vielä uskomattoman hyvästä seurasta! Toisella pariskunnista oli vielä aivan uskomattoman lutunen tytär, jonka kanssa vietin yhden puolituntisen lattialla makoillen ja leikkien. Ahh! 





Häiden ohjelmakin oli todella kivasti suunniteltu. Paljon vapaa-aikaa ja leikkejä ja tapahtumia säännöllisin väliajoin. Jokainen pääsi halutessaan osallistumaan ja ketään ei pakotettu mukaan. Markus nappasi muuten sukkanauhan, joten tästä se meidän häiden suunnittelu sitten varmaan alkaa! ;)




Kaiken kaikkiaan päivä oli puitteineen aivan ihana ja tapahtumarikas! Onnittelut vielä ihanalla morsiusparille ja kiitokset ihanasta kesän aloituksesta!









Seuraavia häitä odotellessa,

Viivi

2 kommenttia: