maanantai 5. toukokuuta 2014

Foodbox, ah, taivas maan päällä.

Se, joka on helppojen, yksinkertaisten ja nopeiden aterioiden fani, huutaa nyt HEP! Minä ainakin huusin! No entäs, kuka haluaisi ostaa kaupan valmisruokia, muttei tee niin, koska ne sisältävät niin paljon lisättyä sokeria, E-koodeja ja todennäköisesti myös puoli kiloa suolaa? Hep kuului ainakin tämän neidin suusta. Entäpäs, kuka tekee ruokaa jalkapallojoukkueelle ja pakastaa siitä sitten valmiita annosrasioita pakkaseen odottamaan sitä hetkeä, kun tarvitaan jotain nopeaa, valmista ja hyvää? Myönnän, etten kuulu tuohon kerhoon, sillä olen yksinkertaisesti liian laiska ja "kiireinen" kokkaamaan etukäteen ja pakastamaan ruokia tulevaa käyttöä varten. Jos joku sen minun puolestani kuitenkin tekisi, pussaisin sen henkilön varpaita samantien!


Mutta minäpä löysin jotain, minkä olemassa olosta en edes tiennyt, ja joka vei kertaheitolla jalat alta! Ja kaikkein parasta tässä on se, että kyseinen tuote on suunniteltu juuri nimenomaan meikäläisiä, eli treenaajia ja laihduttajia, varten. Tämä taivas maan päällä ja lahja luomakunnalle on nimeltään Foodbox. 

Mikä se Foodbox sitten oikeasti on? No, kirjaimellisesti ruokalaatikko, jonka saat pakkasesta esille juuri silloin, kun sitä tarvitset. Mutta toisin kuin kaupan eineksissä, tässä annoksessa kaikki on fiilattu viimeisen päälle kuntoon. 



  • Ruoka on valmistettu korkealuokkaisista raaka-aineista, mikä tekee siitä erittäin maukasta, vähän niin kuin kotiruokaa, mutta kokin valmistamana.
  • Se sisältää kaikki kehon tarvitsemat ravintoaineet oikeassa suhteessa eli on toisin sanoen terveellistä.
  • Lämmittämiseen (pakkasesta naaman eteen) tarvitaan vain kuusi minuuttia, eli ruoka on sika nopea valmistaa.
  • Kaiken edellä mainitun lisäksi, ruokalodjan voi lämmittää helposti ja kätevästi mikrossa tai uunissa.
Foodbox-tuoteperhe sisältää kymmenen erilaista huolella valmistettua ateriaa, jotka helpottavat arkea ja tuovat lisäksi hyvää oloa. Kaikki ateriat on hiottu ravintoarvoiltaan täydellisiksi ja mikä parasta, ne soveltuvat koko perheelle. Hyvästä ruuasta nauttiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, sillä Foodbox valmistuu kätevästi mikrossa ja ruoka on lapattavissa kitusiin alle seitsemässä minuutissa pakkasesta  poistamisen jälkeen. Lisäksi ateriat on laadittu pohjoismaisia ravintosuosituksia noudattaen ja yhdessä annoksessa on ateriasta riippuen noin 400 kcal energiaa. Tarkasti suunnitellun koostumuksen luvataan myös pitävän sinut kylläisenä pitkään!

Aterioista on tehty hauska "menu", josta kaikki tarpeelliset tiedot (kuvaus, energiasisältö, proteiinin määrä) löytyvät. Koko menun kruunaavat herkullisen näköiset kuvat, jotka saavat ainakin minulla veden herahtamaan kielelle. Ja samalla ne kuvat saavat toivomaan, että vaatehuoneesta löytyisi Foodbox-arkkupakastin, josta voisi käydä ihan koska vain hakemassa halutun annoksen eteensä. 




Viime viikolla söin ensimmäisen Foodbox:ini, joka oli tällä kertaa aasialainen kanawokki. Menu kertoo annoksesta seuraava:
"Kanawokki tuo päivääsi pirteän tuulahduksen Aasiasta. Mehevä kana ja tuoreet vihannekset tarjoillaan villiriisin kera. Kermainen sitruuna-chilikastike ja auringonkukansiemenet kruunaavat ateriasi. Energiaa: 480 kcal, proteiinia: 34 g (34%)"

Voi pojat, että maistui hyvältä. Ja voin kertoa, että treenin jälkeinen ruokailu ei ole ikinä, never ever, ollut noin helppoa! Olin vielä kaiken kukkuraksi ollut superfiksu ja antanut ruuan sulaa jääkaapissa jo etukäteen, joten ruoka oli kuumana edessäni alle viidessä minuutissa. Olin niin nälkäinen (ja laiska) etten ehtinyt siirtää ruokaa edes lautaselle, vaan pistelin sen poskeeni suoraan omasta laatikostaan! Toimii!


Ruuan ehdottomat plussat:

  • Nopea valmistaa, sopii hyvin salitreenin jälkeiseksi palautusateriaksi
  • Kastiketta oli paljon, muttei liikaa
  • Riisi ja kana olivat kummatkin edelleen mehukkaita, eivätkä edes mikrotuksen seurauksena kuivuneet
  • Ulkonäkö oli valmisruuaksi erittäin houkutteleva ja herkullinen ja vastasi suurimmaksi osaksi paketin kannen luomaa ensivaikutelmaa
Mitä jäin kaipaamaan:
  • Koska kastike oli chilikastike, olisin kaivannut ehkä hiukan enemmän sitä chilin potkua
Mistä näitä aterioita sitten voi ostaa? Itsekin vietin monta hetkeä internetin ihmeellisessä maailmassa etsien tietoa näiden herkkujen koordinaateista. Kaikki jälleenmyyjät löytyvät täältä.Turussa Foodbox:ia myydään sekä Turun Kevytkaupassa että Gym 2000:lla. Raumalta voit käydä hakemassa omasi Kuntosumpusta. Foodbox:in nettisivuilta löytyy myös huikea määrä lisätietoa tuoteperheeseen liittyen, joten kannattaa käydä tsekkailemassa, jos innostuit! :)

Ensivaikutelma konseptista oli tosi positiivinen ja jäin jo nyt koukkuun ajatukseen helposta, nopeasta ja kaiken lisäksi vielä omiin tarpeisiini sopivasta ja terveellisestä valmisruuasta. Joissain asioissa helppo ja nopea voi itse asiassa olla ratkaisu kaikkiin ongelmiin! ;)

Onko joku muu maistanut Foodbox:in tuotteita? Mitäs tykkäsitte?


Viivi

Postaus toteutettu yhteistyössä Turun Kevytkaupan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti