maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukuun 25 päivän kuvahaaste: päivä 1

Heippa!

Ihanaa alkanutta joulukuuta kaikille!! Minä olen ollut tänään suhteellisen kiireinen pinnallisten ja esteettisten asioiden kanssa, jolloin postaaminen jäi tänään iltaan. Heräsin tänään ihanaan pakkasaamuun jopa klo 8:45 ja pyöräilin jo kymmeneksi huollattamaan ripseni keskustaan. Ripsien huolto on muuten kaikessa pinnallisuudessaan ihanan rentouttavaa. Tunnin makaaminen silmät kiinni jutellessa ja lopputuloksena on vielä ihanat ja tuuheat ripset! Toimii!

Vähän myöhemmin, joulun makuisten lihapullien leipomisen ja kasvojen ja selän luiden opiskelun jälkeen, suunnistin kokeilemaan muiden c. exuksen tyttöjen kanssa tankotanssia Taina Kovalaisen tanssistudiolle! Oli ihan sairaan kivaa, mitä nyt kroppa vähän mustelmilla näin jälkikäteen! Lupaan kirjoittaa käynnistä tässä lähiaikoina vielä tarkemmin ja julkaista jopa ehkä muutaman kyseenalaisen kuvan itsestäni. Toiset näyttivät jopa seksikkäiltä tangolla keinuessaan, minä taas muistutin lähinnä kärsivää oravaa.

Mutta sitten tähän jouluhaasteeseen. Löysin pinterestistä kuvan, jossa haastettiin ihmisiä laittamaan joka päivältä tiettyyn teemaan sopivan kuvan sosiaaliseen mediaan. Itse päätin kuitenkin toteuttaa tämän haasteen blogissani vähän joulukalenterin tyyliin. Tällä tavoin saan myös itse aktivoiduttua bloggaamaan kaiken joulufiilistelyn ja tentteihin lukemisen ohella!


Tänään aiheena olivat valot, Olemme koristelleet kotimme erilaisilla jouluvaloilla jo muutama viikko sitten, mutta lisäsimme vielä loput koristeet, joulukuusta lukuunottamatta, asuntoomme eilen illalla. Kynttilöitä polttelen joka ilta ja jouluvaloja on tähän 75 neliöön uponnut ihan kiitettävä määrä! 

Ajattelin valita kolmeksi valo-kuvakseni Ikeasta ostamani pattereilla toimivat kynttilät, jotka sopivat ihanasti meidän eteiseen, josta pistokkeet puuttuvat kokonaan. 


Toiseksi kuvaksi valitsin asuntomme ihanimman joulunurkan, joka löytyy olohuoneestamme. Markuksen viskipullot saivat kaverikseen kummeiltani aikoinaan saamani metallisen joulukuusen sekä ison lasisen kynttilälyhdyn nyt jo huomattavasti lyhentyneellä kynttilällä. 


Kolmanneksi kuvaksi päätin vielä valita tunnelmallisia joulunpunaisia kynttilöitä olohuoneen sivupöydältä.


Meidän olohuoneesta löytyy lisäksi aivan ihana sisustustakka, josta ei kuitenkaan saa otettua kovin hyviä kuvia sen palaessa! :(

Joko te olette laittaneet asunnot joulukuntoon ja nautitte jo ihanista jouluvaloista?

Huomenna palailen vähintäänkin kalenterin luukun 2 tiimoilta, ehkä jopa mustelmien siitä muistuttaessa myös tankkotanssi jutuilla!

Ihanaa maanantai-iltaa,

Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti