sunnuntai 7. joulukuuta 2014

7. luukku {Lumi}

Moikka!

Jokainen meistä on varsinkin täällä Etelä-Suomessa saanut tuta sen takkinsa kauluksessa ja kenkiensä kärjissä. Nimittäin vesisateen ja kuralammikot. Lumesta ei ole enää tietoakaan, vaikka sitä pariin kertaan onkin maahan sadellut. Koska postailin viimeisimmän lumisateen jäljiltä paljon itse ottamiani kuvia, en viitsi alkaa uudestaan fiilistelemään tuota samaista lumipyryä. Lähdinkin hakemaan inspiraatiota Pinterestistä!

Kirjauduin sisään, laitoin hakusanaksi "snow" ja aloin ihastella toinen toistaan suloisempia maisemia ja järisyttävän komeita lumisia vuoria. Seuraavaksi siis luvassa kuvatykitystä suoraan Pinterestistä. Samalla itsekukin voi yrittää soluttautua mielessään noihin maisemiin ja tuntea kylmät lumihiutaleet nenänpäässään. Tunnelmaan virittäytymiseen voi hakea apua vaikka Michael Bublén Let It Snow - coverilta. 


Yleensä pyytäisin tässä vaiheessa sulkemaan silmänne ja kuuntelemaan musiikkia, mutta ihanien lumisten kuvien ja Michael Bublén takia pyydän teitä vain pitämään silmänne auki ja nauttimaan näkemästänne! ;)













Lisää ihania lumisia kuvia löytyy Pinterestistä. Jos nuori ja salskea Michael Bublé ei vielä tehnyt tehtäviään, voi joulumieltä ja lumisia ajatuksia nostattaa Vesa-Matti Loirin tulkinnalla kappaleesta Varpunen Jouluaamuna. Tässä kohtaa voitte sulkea silmänne (koska en löytänyt valitettavasti videota, jossa Loirin tulkinta näkyisi hyvällä äänentoistolla höystettynä) ja kuvitella itsenne keskelle lumista New Yorkia tai vaihtoehtoisesti ihan vaan takkatulen ääreen lumisadetta katselemaan, villasukat jalassa tietenkin!


Ihanaa alkavaa (ja toivottavasti lumista) viikkoa kaikille,

Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti