sunnuntai 21. joulukuuta 2014

21. Luukku {Kulkuset}

Moikka!

Enää kolme yötä jouluun!!!! Minun jouluni tosin kuluu töiden parissa, mutta silti. KOLME YÖTÄ JOULUUN!!!!


Tänään luvassa on paljon kulkusten kilinää, sillä luukun takaa paljastui tämän päiväiseksi teemaksi "kulkuset". Meillä ei ole koristeissa juurikaan mitään kulkusiin liittyviä asioita ja ainut kulkunen taitaa löytyä minun ikivanhan tonttulakkini sisältä, koska en ole jaksanut tuota lakkia vieläkään korjata ennalleen. Kulkusten kilinä kuuluu kuitenkin osana jouluun, mutta itse tyydytän tuon osa-alueen joulumielestäni kuuntelemalla joululauluja, joissa kilinältä ei voi välttyä. Luvassa siis pari joululaulua, joissa kulkusten kilinästä pääsee nauttimaan täysin rinnoin!

1. Marion Rung - Kulkuset
Tämä on ehkä se kaikkein ilmeisin tähän kulkusten kilinään liittyvä kappale! ;)


2. Eila Pienimäki - Helkkää pienet tiu'ut
Itse olin tämän kappaleen olemassa olon unohtanut ihan täysin!


3. Mamba - Reki retki
Jostain syystä tämä tuli ihan ensimmäisenä melodialtaan mieleen, mutta nimen muistin vasta tässä vaiheessa. Ei tässä kulkuset ehkä ihan kokoajan kilkata, mutta aivan ihana kappale!!


4. Glee - Jingle Bell Rock
Kulkusia englanniksi, olkaa hyvät!


Tiedän, että siellä kotipuolessa jouluvalmistelut käyvät kuumimmillaan, uunit ovat lämpimänä ja kinkutkin jo sulamassa. Koti kiiltää pian puhtautta ja joka vaikka tuoksuu liuotinaineen sekaiselta kodinpuhdistajalta. Jouluna on ihana nauttia työn hedelmistä, mutta koittakaapa ottaa näin juuri ennen joulua välillä vähän höllemminkin!

Nähdään pian,

Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti