tiistai 23. joulukuuta 2014

23. Luukku {Säihkyvä ja kupliva}

Heippa!

Terkkuja Suomesta! Tultiin viime yönä onnistuneelta reissultamme kotiin Turkuun ja tänään olin jo kahdeltatoista skarppina töissä! Huh, mikä päivä! Potilaita oli ihan hullusti ja parhaimmillaan sain pikkuputiikkiini kaksi kolmen hengen jonoa! Alkoi jo melkein kuumottaa!

Kotona vietetyt tunnit ovat kuluneet keittiössä viimeisiä valmisteluja tehdessä, minkä lisäksi viimeiset lahjat ovat vielä työn alla! Sain jopa kokea vielä aaton aaton ostosreissun, kun kahdeksan jälkeen suuntasin K - kaupan kautta kotiin leipomaan! Mutta nyt saa joulu tulla!

Joulumieli on ollut viime päivinä vähän hakusessa, eikä tilannetta auta tämä muutaman päivän työrupeama juuri joulunpyhinä... Opiskelijana on kuitenkin pakko ajatella myös rahan päälle ja nämä työpäivät tuottavat ihan kivasti. Nyt on sentään lunta maassa, joten ehkä se kadonnut joulumieli löytää tänne meillekin vielä huomisen aikana!

Teemana tänään olisi kupliva ja Säihkyvä! Säihkysääret ovat kadoksissa tämän talviturkin alla, minkä lisäksi kaikki säihkyvä kihlasormusta ja kauniita korvakoruja lukuunottamatta löytyy joulupaketista, jonka "pukki huomenna tuo" ;) Päätinpä siis keskittyä enemmän tuohon kuplivaan, jota ostimme pikkupullon odottamaan aaton iltapäivää ja jouluaterian jälkiruokaa!

Tämän saattelemana toivotan kaikille blogin lukijoille ihanaa ja rauhallista joulua!

Viivi

P.s. Tuo pieni skumppatölkki olkoon vinkkinä tulevasta joululahjastani! Olisipa jo huominen!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti