keskiviikko 17. joulukuuta 2014

17. Luukku {Kranssi}

Heippa!

Hui ui, mikä päivä tänään onkaan ollut! Ihan kuin olisi ollut jo 23.12 ja viime hetken jouluvalmistelut käsillä. Meillä on paketoitu, ommeltu, tehty joululahjoja, leivottu, nautittu jouluherkuista ja tehty kaikkea muutakin, mitä jouluaaton aattona yleensä tehdään! Syynä tähän on aamuyöllä lähtevä lento Müncheniin! Takaisin palaamme vasta 23.12 yöllä, mutta ei huolta, blogi tulee päivittymään kaikesta huolimatta! Lisäksi voitte tarkkailla matkamme etenemistä Instagramista, johon todennäköisesti päivitän kuvia päivän mittaan! Niin ihanaa päästä vihdoin reissuun!

Tässä vielä muistutuksena, miten/missä Instagram-kuvat näkyvät! :)
Tänään kalenterin luukun takaa paljastui teemaksi joulukranssit. Höh. Ei meillä mitään kransseja ole ja kuusestakin päivitin jo eilen.... Pinterest on tässäkin asiassa aivan loistava idea-arkku, joten jos mielit vielä kauniin kranssin rakentaa, mutta ideat ovat hukassa, suosittelen suuntamaan Pinterestiin inspiraatiota etsimään! Muutaman mallin aion tietenkin tähän alle vielä laittaa vinkiksi!

1. Korkkikranssi. 
Monet ovat varmaan keränneet näitä viinipullonkorkkeja talteen sen varalle, että joskus keksisi jonkun DIY-projektin niiden ympärille. Tässä siis vinkkinä kaikille korkinkerääjille, mitä niistä voisi tehdä! Jos ei täksi jouluksi enää ehdi, ehkä sitten ensi vuodeksi!


2. Joulupallokranssi.
Joulupallot ovat taas tulossa muotiin. Muistan, kun pienenä äiti varta vasten kielsi ripustamasta palloja kuuseen, koska ne ovat niin rumia. Nyt pallot ovat taas suurinta muotia ja ainakin meidän kuusessa niitä on pilvin pimein. Jos pallot eivät näytä edelleenkään kauniilta kuusen oksilla, voi niitä vähintäänkin perinnöksi saatuja palloja sadan vuoden takaa liimailla kiinni tällaiseen styroksikranssiin ja tadaa, kaunis kranssi on valmis!


3. Tonttulakkikranssi. 
Jos kumpikaan edellisistä ei tuntunut omalta vaihtoehdolta, voi kaapinpohjalle unohtuneen tonttulakin hyödyntää tälläkin tavalla. Valkoisesta kankaasta kauniita kiekkoja, jotka sitten pujotetaan kranssirenkaan ympärille ja yläosaan vielä tonttulakki. Ehkäpä joulupukin jatkuva läsnäolo pitäisi lapsetkin kilttinä koko joulukuun ajan!


Lisää kivoja vinkkejä joulukransseihin löytyy Pinterestistä esimerkiksi hakusanoilla "Christmas" "wreath". Nyt minä lähden pakkaamaan tavaroitani näin hyvissä ajoin klo 21:15. Pitäkääpä te Suomi pystyssä sillä aikaa, kun me juomme Glühweinia Saksan joulutoreilla!

Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti