sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Fitnesstukku, we meet again!

Heippa!

Torstaina päästessäni näytteenottoharrastuksen pariin kännykkääni pärähti viesti Fitnesstukun paketin saapumisen merkiksi. Jes! Pikasoitto Markukselle ja koiranpentuäänellä (??) kerjäsin hänet hakemaan paketin, nyt-heti-välittömästi, jotta se varmasti olisi kotona heti sinne saapuessani. Paketti nimittäin sisälsi niin paljon gutaa, etten meinannut pysyä töissä housuissani, kun olisin halunnut päästä tutkimaan kaikkia tilaamiamme siistejä juttuja!! Samalla jo suunnittelin, mitä kaikkea haluaisin VÄLTTÄMÄTTÄ syödä iltapalaksi (QuestBarin, rahkaa Walden Farmsin KALORITTOMALLA kinuskikastikkeella ja ja ja..) ja tunsin halkeavani jo pelkistä ajatuksista.


Paketissa odotti myös purkillinen sellaista powderia, jonka ostamista olen suunnitellut jo pitkään, mutta mitä olen vain lykännyt jatkuvasti eteenpäin kaikkien kuulemieni juttujen takia. Joku sanoo, että sitä syömällä muuttuu pallokalaksi, toinen sanoo, että pärinät ovat ihan uskomattomat ja kolmas vain toteaa, ettei tuo jauhe auta mihinkään. Tilasin siis preworkout-jauhetta, jonka pitäisi nostaa treenit ihan uudelle levelille! Tähän asti olen käyttänyt tasapainoisen ruokavalioni lisänä Ripped Hardcore -pillereita, jota polttavat tai joiden ainakin pitäisi polttaa kehosta rasvaa tehokkaammin, kuin se normaalin urheilun avulla itsellään palaisi. Kapselit sisältävät myös paljon kofeiinia ja ovat sen vuoksi saaneet välillä väärään aikaan otettuna aikaan varsinaiset ilotulitukset. Kerran muun muassa otin kapselin klo 6:30 aamulla ja pipetointi noin tunnin päästä sujui aikamoisten pärinöiden saattelemana. Hitto. Se tunne oli kyllä huikea! :D PWO-jauhe pitää myös sisällään suuret määrät kofeiinia, joten beastmode on todennäköisesti taattu! Tai ainakin toivottavasti on. Nyt tuotetta kerran (flunssaisena) testanneena en vielä osaa sen tarkemmin sanoa, oliko fokus tavallista parempi tai olivatko pärinät Ripped Hardcoren pärinöitä paremmat. Palataan asiaan siis myöhemmin, kun treeni kulkee taas normaalisti!


Pistin myös tilaukseen vetoremmit, sillä omat forearmini tuntuvat olevan nahkiaisen luokkaa. Rautaa ei maastavedossa nimittäin nouse juuri otevoiman takia kovia määriä, mikä on tietysti turhauttavaa, sillä selkä jaksaisi paljon enemmänkin. Toivon totisesti näiden vetoremmien olevan ratkaisu kaikkiin ongelmiin, sillä tahtoisin pikkuhiljaa saada vähän enemmän tahtia selkätreeniin! Totta kai näitä oli pakko päästä perjantaina heti testaamaan ja lopputulos oli toivotunlainen! ;)

Celsius-juomiin törmäsin ensimmäistä kertaa Instagramissa erästä fitnesskilpailijaa seuratessani. En alkuun tiennyt yhtään, mistä on kyse, oletin juoman lähinnä olevan PepsiMax:in kaltainen "vähän-parempi" -tyyppinen limu. Jonkun tylsyyspiikin keskellä otin kuitenkin asioista selvää ja päätin tilata pari tölkkiä maistiaiseksi ja testiin. Celsius on siis kaloreita polttava juoma, jonka pitäisi antaa jonkinlainen energiasykäys. Sen olisi siis tarkoitus kiihdyttää aineenvaihduntaa n. 3-4 tunnin ajan ja samalla polttaa noin 100 extra kaloria normaalitilanteeseen nähden. Saas nähdä, miltä maistuu!


Mitäs muuta. Noh. Whey-100 täydennystä tietysti. Kuten jokaikinen kerta, kun Fitnesstukusta jotain tilaamme. Sitä tavaraa pojat kuluu! Ja juhannuksen kunniaksi kilon pussin hinta oli tiputettu 16,9 euroon, joten totta kai sitä oli pakko ottaa samantien pari pussia!

NO AINIIN!! Paketista löytyi myös laatikollinen QuestBar:eja, joita olen himoinnut ties kuinka kauan. Rahatilanne ei kuitenkaan ole ollut kovin kehuttava, joten jossain on ollut pakko säästää ja mielitekoa on ollut pakko vastustaa. Kiitos päivätyön, rahatilanne alkaa pikku hiljaa normalisoitua ja pääsin vihdoin tilaamaan nämä himoitsemani patukat!! Citymarketistakin näitä saisi yksittäismyynnistä, mutta voi pojat, että hinnat on nostettu suolaisiksi (muistaakseni yli 4 euroa?!). Toisaalta, ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se, joka maksaa. Turun Ruohonjuuressa törmäsin myös muutamiin Questbar makuihin, mutta pääsin Fitnesstukusta tilaamalla siltikin halvemmalla! Jos kuitenkin harkitsette yksittäisten QuestBar:ien ostamista, suunnatkaa poponne ennemmin Ruohonjuureen kuin Citymarkettiin. Hintaeroa oli nimittäin melkein euro/patukka.


Questbarin maku Double Chocolate Chunk osoittautui juuri niin hyväksi kuin olin olettanutkin! Patukoista erilaisia tekee ensinnäkin saativilla olevat maut (mm. mansikkajuustokakku, tuplasuklaa, Cookies and Cream yms.) ja niiden hurjan hyvä koostumus. Questbareja ei ole siis päällystetty ollenkaan sillä suklaankaltaisella päällysteellä ja rakenne on ihanan sitkeä kätkien sisälleen (ainakin siis tässä Double Chocolate Chunkissa) ihania "kuivia" ja jauhomaisia suklaakohtia. Ahh. Täydellinen makeannälän karkottaja. Lisäksi patukkaan kätkeytyy jopa 20 grammaa proteiinia ja energiaa on kuitenkin vain 160 kcal verran. Seuraavaksi taidan pistää iHerb:iin tilausta vetämään, koska tällöin patukkalaatikon hinta putoaa vielä melkein kympillä per laatikko!


Walden Farmsin karamellisiirappi oli myös yksi niistä tuotteista, joista olin kuullut ihan hirveästi kehuja. Senpä takia päätin itsekin kokeilla, sillä kuulostaahan hyvinkin utopistiselta, kun joku väittää voivansa syödä karamellisiirappia hyvällä omallatunnolla ja lihomatta. Walden Farmsin siirapit sisältävät pyöreät nolla kaloria: ei rasvaa, ei sokeria, ei hiilareita. Huikeaa. Pakkohan tätä on saada maistaa ja todeta, miltä tuollainen kaloriton siirappi oikeasti maistuu. Ja hyvältähän se maistuu, kun ottaa huomioon juuri tuon kalorittomuuden!


Markus tilasi lisäksi itselleen vielä B.I.G -proteiinipläjäyksen, mutta siitä en sitten tiedäkkään juuri mitään! Iso oli pussi ja hieno oli sheikkeri, toivottavasti tavarakin on tehokasta ja mun miehestä tulee pian Hulk, heh heh, ei vaiskaan! ;)

Tässä sitä taas ollaan, "muutama" euroa köyhempänä, mutta sitäkin onnellisempana! Materialismi, ah, materialismi. Niin, ja "kulinarismi", ah, "kulinarismi"! :D

Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti