tiistai 1. heinäkuuta 2014

WHAT? WHAT? WHAT? MUSTA TULEE LÄÄKÄRI!

Moikka!

Tänään postaus on suhteellisen lyhyt ja ytimekäs, koska mulla on vielä edessä pitkä hetki kunnon fiilistelyä ja skumppaa! Sain tänään tietää pääsykokeiden tulokset ja kuulin ilokseni ja onnekseni saaneeni opiskelupaikan Turun lääketieteellisestä tiedekunnasta yleislääketieteen puolelta!!! KYLLÄ!! KYLLÄÄÄÄÄÄ!! Tätä onnen määrää ei pysty sanoin kuvailemaan, henkinen orgasmi on ehkä lähimpänä tätä tunnetta.

Tältä näytin kävellessäni tänään pyöräni kanssa töistä kotiin! Voittajafiilis!
Koko päivä meni vähän kuin sumussa, kun pessimistisenä ajattelin pitkin päivää, etten tule kuitenkaan pääsemään sisälle. Selasin vähän väliä yliopistohaku.fi:tä ja Turun yliopiston nettisivuja, tuloksetta. Työpaikkani sijatsee vastapäätää lääkiksen sisäänkäyntiä, joten meiltä on suora näkyvyys niille oville, joihin pääsykoetulokset teippaillaan ensimmäisenä kiinni. Työkaveri pamahti vähän ennen kolmea meidän työhuoneeseen ja kertoi ihmisten hyppivän Medisiinan ovien edessä. TULOKSET!

Päästessäni ulos ja lähestyessäni tuloksia, törmäsin vanhaan lukiokaveriin, joka minut nähdessään sanoi ykskantaan "Moikka! Hei, onneks olkoon!" MITÄ?! MITÄ?! MITÄÄÄ?! Ja sitten minä flippasin ja ihan huolella. Kiljuin kuin viimeistä päivää ja lähestyin (hammaslääkiksen listojen kautta tosin) lääkiksen sisäänpäässeiden listoja. Ja siellä se minun nimeni oli! Oli pakko tarkistaa vielä kertaalleen, että siinä listalla olivat ne, jotka olivat tosissaan päässeet sisään. Ja kyllä vain! Eivätkä pisteetkään olleet ollenkaan huonoimmasta päästä! Vau! Ja sitten minäkin pompin ilosta ja kävelin takaisin töihin! Itkin. Nauroin. Soitin puheluita. Itkin lisää. Paljon lisää. 

Ja tältä näytän kuuden vuoden päästä! ;) "It won't hurt, they said...." ;)
Sain paljon onnitteluja työkavereiltani ja soitin välittömästi kaikille perheenjäsenille! Niiden tärkeimpien kanssahan tämä oli todellakin jaettava välittömästi! Fiilis oli heti tulosten näkemisen jälkeen ihan huikea, uskomaton, malttamaton ja kaikkea muuta! Tätä minä olen halunnut ja vaikka kuinka kauan, olen tämän ansainnut ja kaikki muut kliseiset asiat vielä tähän perään. Olin niin innoissani, että unohdin tsekata, ketkä kavereista pääsivät sisään ja kun palasin oville työpäivän päätteeksi, listat oli jo kerätty pois pisteiden laskussa ilmenneiden ongelmien takia. Koska pisteeni olivat hyvät, opiskelupaikkani pitäisi olla varmaakin varmempi! ;) Ja nyt muutamaa tuntia myöhemmin nimilista sisäänpäässeistä on ilmestynyt Turun yliopiston nettisivuille ja virallistakin virallisemmin voin ilmoittaa päässeeni sisälle! 

Huikeaa! Mahtavaa! Siistiä! Ja kaikkea muuta! 

Summa Summarum:

Minusta tulee lääkäri! MINUSTA tulee lääkäri! Siis LÄÄKÄRI! 



Mission accomplished! Nyt keskitytään siihen olennaiseen ja kanavoidaan energiat uusiin kirjoihin ja uusiin haasteisiin!

P.S Kiitos kaikille peukkuja pystyssä pitäneille, se selkeästi kannatti! ;)

Viivi

2 kommenttia:

  1. onnea paljon opiskelupaikasta!! :) Mihin yliopistoon siskosi pääsi:)?

    VastaaPoista