perjantai 4. heinäkuuta 2014

Heinäkuun kuulumisia!

Heippa hei!

Olen vieläkin ihan tuuliajolla, mutta tällä kertaa todella hyvällä tavalla! Edelleenkin aamulla jouduin oikeasti nipistämään itseäni varmistaakseni olevani varmasti hereillä! Olisi nimittäin ollut todella sääli, jos tämä kaikki ihanuus olisi ollut unta. Mutta hei, lääkis. Lääkis ja minä. Minä ja lääkis. Yksi monista unelmista on siis toteutunut, VIHDOIN JA VIIMEIN ja voin ottaa seuraavan askeleen kohti kaikkia muita unelmia, jotka jollain tapaa olivat riippuvaisia tästä lääkikseen pääsemisestä. Ihanaa, kun se tunne paikallaan junnaamisesta on vihdoin ohi. Tänään aamulla oli vielä ihan pakko käydä tsekkaamassa ne päivitetyt tulokset sieltä Medisiinan ovesta ja fiilistellä kello seitsemän aikaan aamulla tulevan opinahjoni ovien edessä sitä sisäänpääsyä. Tässä vaan on sitä jotain!

Tänään tuli postissa tällainen PAKSU kirjekuori!!!! :)
Jes! Mustaa valkoisella!!!
Näin meillä juhlittiin keskiviikkona!
Ja näin minä juhlin töissä tiistaina heti, kun olin saanut tiedon sisäänpääsystä!
Ja hei, ei unohdeta nyt sitäkään faktaa, että Markuskin sai juuri haluamansa opiskelupaikan vielä ihan sika hyvillä pisteillä!! Me siis kumpikin pääsimme opiskelemaan juuri sitä mitä halusimme ja voimme nyt yhdessä heittää hyvästit myös pääsykokeisiin pänttäämiselle sun muille pre-opiskelu - jutuille! Keskiviikkona poksautettiin skumppapullon korkki auki ja nautiskeltiin niiden lasien ääressä tästä tunteesta! Skumppaa tosin jäi vielä paljon jääkaappiin, joten päätimme ottaa toisen erän heti, kun se Turun yliopiston kirjekuori meidän postilaatikosta sisään kolahtaa! Ja se päivä on toivottavasti tänään perjantaina! Kyllä tää on niin sen arvoista! Ja ei unohdeta myöskään sitä, että rakas pikkusiskonikin sai haluamansa opiskelupaikan ja saa nyt katsella asuntoja ja suunnitella muuttamista Jyväskylään! Nyt meilläkin on siis hyvä syy pakata kassit joku kaunis viikonloppu ja suunnata tutkimaan, mitä kaikkea Jyväskylästä löytyykään!

Olen yhä edelleen tämän kaksi viikkoa kestäneen flunssan kourissa, vaikkakin olo alkaa olla jo lähestulkoon siedettävä. Olen kuitenkin ollut tyhmä ja mennyt jo muutamana päivänä troppien avustamana salille treenaamaan, sillä pääni ei kestä enää tätä pelkkää "työskentely-syöminen-nukkuminen" -kierrettä! Treeni on kulkenut hyvin ja olemme tosiaan tehneet nyt voimatreeniä viime ja tällä viikolla. Tiistaina selkätreenissä tein ylätaljaa jo inan alle omalla painollani ja maastavedossa rautaa oli jo enemmän kuin tässä ruodossa on painoa jäljellä! Niin siistiä!! Leukojakin taipuu tosiaan jo se viisi kappaletta ja muutenkin treenaaminen tuntuu hyvältä! Maanantaina juttelinkin Markukselle, että tämä suuri flunssa taisi osittain olla vain osoitus siitä, että kroppa oli todella väsynyt. Muutaman päivän totaalilepo teki todellakin terää ja nyt olo ja lihaksisto tuntuu olevan paljon virkeämpi kuin ennen tätä flunssaa. Kyllä tämä tästä! Aamuisen limaisuuden ja nenätukon kun vielä saisi pois...

Vetoremmit testissä! TOIMI! 
Elämäni ihka ensimmäinen belfie, koska uudet trikoot!
Kyllä ne sieltä vielä joskus ilmestyy kunnolla esiin, nyt ne vaan lupailee! :D 
Ja ne uudet trikoot!
Kesäkuu meni suhteellisen rennosti syöden. Herkkuja kului ja yritin pitää kontrollin sellaisena semi-hyvänä. Ylilyöntejäkin sattui, mutta annoin ne itselleni anteeksi, sillä treenasin kuitenkin samalla kovaa ja ajattelin treeninkin kulkevan paremmin, kun kaloreita tulee sisään tavallista enemmän. Kyllähän se treeni kulkikin ja olo oli hyvä! Sitten tuli flunssa ja treeni jäi. Ruokaa meni kuitenkin samalla tavalla kuin ennenkin, joten päätin näin heinäkuun kunniaksi ottaa itseäni taas niskasta kiinni ja pudotella nämä viimeiset kilot vihdoin ja viimein pois. Tällä hetkellä mennään taas sillä n. 1500 kcal ruokavaliolla ja pyrin syömään puhtaasti ja laadukkaasti. Karkit sun muut herkut saavat painottua viikonloppuihin tai jäädä kokonaan pois. Ainakin toistaiseksi herkkuja ei ole edes tehnyt mieli ja olokin parani huomattavasti, kun se jatkuva honttaaminen jäi pois. Olen myös taas innostunut ihan tosissani kokkaamisesta, koska aikaa on ihan eri tavalla kuin keväällä!! Näillä siis mennään!

Aamupalaksi kerrankin puuron sijasta ihania hedelmiä (taisi olla omppua, nektariinia ja luumuja) kookoshiutaleilla ja sillä kalorittomalla karamellikastikkeella! ;) 
Kesäkurpitsa-valkopapumuhennos keitetyn parsakaalin ja kukkakaalin kanssa! 
Lääkikseen pääsemisen kunniaksi tein virukselle ihanan mansikka-raparperi-paahdettu valkosuklaa - juustokakun. Nam nam!

Mitäs meille muuten kuuluu.. No eipä kai mitään ihmeellistä. Markus meni jälleen töihin neljän viikon lomansa jälkeen ja jää sitten 1½ kuukauden päästä pois opiskelun takia. Itsehän painan töitä yliopistolla ja Aavalla, kunnes lääkis alkaa heti elokuun ensimmäisellä viikolla, siis jo kuukauden päästä, iiks!!!, ja sen jälkeen jatkan iltatyttönä Aavalla, kuten oli suunniteltukin. Kaikki siis hyvin auringon alla ja elämä hymyilee ihan tosissaan! :)

Selfie.
Hoitsuselfie!
Hääselfie part 1. 
Hääselfie part 2.
Häälahjaselfie part 1.

Häälahjaselfie part 2.
Kampausselfie.
Toivottavasti teilläkin on yhtä hyvä mieli kuin minulla! Onnittelut kaikille muillekin opiskelupaikan kaapanneille! Kyllä me ollaan tää kaikki hypetys ja hyvä mieli ansaittu!!! :)


Viivi

2 kommenttia:

  1. mihin yliopistoon siskosi pääsi? :) tai siis jyväskylään tietysti mutta mihin niistä:)?

    VastaaPoista
  2. Ihan kai vaan Jyväskylän yliopistoon, kai? :D tai en mä tiedä, mitä kaikkia mahdollisuuksia siellä on :) mutta biologiaa Roosa pääsi lukemaan! :)

    VastaaPoista