torstai 14. elokuuta 2014

Lääkiksen kaksi ekaa viikkoa.

Heippa!

Ihanaa nähdä kävijätilastoista, että hiljaisuudenkaan hetkellä Te rakkaat lukijat ette hylkää minua, vaan käytte välillä tsekkaamassa, josko jotain uutta materiaalia olisi sattunut ilmestymään. Olen valitettavasti joutunut tuottamaan teille pettymyksiä pettymyksien perään, sillä en ole millään ehtinyt/jaksanut kirjoitella blogia tässä kaiken hässäkän keskellä. Nyt, kun koulu alkoi tänään pyöriä normaalien luentojen muodossa, aikaa tullee löytymään viime viikkoja enemmän, joskin uuteen totuttelu vie varmasti jatkossakin oman osansa vapaa-ajastani. 


Mitä näiden kahden viimeisen viikon aikana sitten onkaan tapahtunut? Ensinnäkin olen päässyt jälleen kuluttamaan luentosalien penkkejä ihan urakalla, minkä lisäksi olemme huikean tuutorryhmäni kanssa tehneet sitä sun tätä mukavaa yhdessä. Paljon luentoja ja byrokratiaa, mutta samalla myös paljon bileitä, alkoholia ja hauskanpitoa. Ihan hullua höykytystä päivästä toiseen! :)


Luennoilla on käsitelty käytännönasioita ja kaikkea sitä, mihin opiskelumme alkumetreillä tulemme varmasti törmäämään. Lisäksi olemme päässet jo kokemaan muutaman luennon muodossa, mitä se lääketiede sitten oikeasti onkaan! Kollegiaalisuus on tullut terminä useasti esille, minkä lisäksi olemme monesti jo kuulleet, miten hieno valinta Turun Yliopisto onkaan! Onnitteluja on sadellut jatkuvasti kovasti työstä ja kampusaluekin ruokaloineen on jo tullut tutuksi. Väsymys on ollut ainut luentojen mielenkiintoisuutta haittaava tekijä, mutta tahdin hiukan hiljentyessä siitäkin päästään toivon mukaan eroon!

Tutustumisleikkejä! ;)
Mitä sitten luentojen ulkopuolella onkaan tapahtunut? Fetuspassia (uusien opiskelijoiden kortti, johon kerätään pisteitä suoritetuista tehtävistä) on tullut täyteltyä ahkerasti, bileitä ja baareja on rymytty aamuyöhön asti, hauskaa on pidetty ja melkein 150 uutta nimeä ja naamaa on tullut tavattua. Ryhmähenkeä on nostatettu myös alkoholittomissa tapahtumissa, joten pelkkää juomista tämä lääkiksen alku ei ole toki ollut. Mieleenpainuvimpia tapahtumia ovat olleet ekan illan leikit Samppalinnan mäellä, kolmantena päivänä vietetyn "Tokan illan piknikin" Lontoon bussi - kilpailun voitto yhdessä Heli-Mintun kanssa ja maanantaisten Beach Partyjen Beach Queen -kisan voitto (jee! ;). Kokonaisuudessaan nämä kaksi viikkoa ovat olleet aivan huikeat ja meno jatkuu tänään Fetusolympilaisten muodossa Kupittaan puistossa! 

Meidän sen hetkisen joukkueen huikea tulkinta vuoristoradasta! ;)


Tänään alkoivat myös ne ihan oikeat luennot solu- ja kehitysbiologian merkeissä. Lisäksi meille luennoitiin tänään laboratorioturvallisuudesta ja onnistuin onkimaan jo ensimmäiset hyväksiluvut juuri laboratoriotöistä, heh. Aiheina noissa labroissa olisivat olleet pipetit, puskuriliuokset, liuokset ja niiden valmistaminen yms. peruslabrahömpät. Tässä kohtaa en osaa opiskelusta vielä sanoa juuta enkä jaata, mutta kerron täällä fiiiliksistä heti, kun niitä on alkanut muodostua! Ensimmäiset kirjat olen ehtinyt jo hankkia enkä todellakaan malta odottaa, että pääsen niihin kunnolla tutustumaan!!! ;)

Viimeisenä, mutta ei toki vähäisimpänä, tulee ilmoitus parisuhdestatukseni muutoksesta! Markus esitti lauantaina kysymyksen, joka johti kauniin timanttisormuksen asettamiseen vasempaan nimettömääni. Olemme siis menneet kihloihin ja tämän kaiken uuden keskellä juuri tuo kaunis sormus ja Markuksen tuki auttaa pysymään järjissään! : )

Palaillaan jälleen myöhemmin,

Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti