keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Salaatti-inspiraatio: kreikkalainen salaatti

Moikka!

Niin kuin joku ehkä onkin jo huomannut, treeniblogi on transformoitunut ainakin hetkellisesti ruoka- ja leivontablogiksi, eikä terveellisistä resepteistä ole ollut tietoakaan. Älkää huoliko, minulla on kovat aikomukset palata takaisin ruotuun, kunhan selvitän tämän tautia aiheuttavan viruksen penteleen pois kropastani. Olen kuitenkin ottanut jo askeleen kohti palautumista ja syönyt neljänä päivänä putkeen kreikkalaista salaattia. Tauti siis selkeästi alkaa olla jo ohitse, kun salaattikin alkaa kaiken rasvan ja hiilareiden takaa taas kelvata! ;)

Tässä koulun alettua olen syönyt todella vähän salaattia. Olen toki syönyt jos jonkinmoisia kasviksia niin tuoreena kuin keitettynäkin, mutta ihan oikeaa salaatinlehteä en ole juurikaan lautaselleni asettanut. Liekö ollut kiire vai ihan jokin muu syy, mutta siihen asiaan oli joka tapauksessa tultava muutos. 

Joku ehkä muistaakin salaattipäivityksen blogin alkuajoilta. Juuri tuohon postaukseen palasin tässä muutama päivää sitten ja motivoiduin taas syömään salaattia, kuten vielä kesällä teinkin. Viikonloppuna sitten inspiroiduimme Markuksen kanssa molemmat, kävimme ostoksilla ja loihdimme herkulliset kreikkalaiset salaatit eteemme. 


Tämän postauksen tarkoituksena ei ole tällä kertaa jakaa muuta kuin hyvää mieltä ja salaattipropagandaa. Jokainen kuitenkin varmasti tietää, mitä kreikkalainen salaatti pitää sisällään, joten sen tarkempaa reseptiä ette tällä kertaa tule saamaan! Syötävän hyviä kuvia on kuitenkin luvassa! Salaattipropagandan nimissä kehotan kaikkia syömään paljon hyvää ja terveellistä salaattia sekä tutustumaan siihen salaattipostaukseen (tämän linkin kautta), jonka jo mainitsinkin! ;)


Tarvitset:

jääsalaattia
kurkkua
tomaattia
punasipulia
oliiveja
fetajuustoa
oliiviöljyä
viikunabalsamicoa
mustapippuria




Salaatin (itse asiassa sipulin) tuoksuisin terveisin,
Viivi

p.s. Tänään on luvassa paljon kaikkea kivaa! Ajattelin mennä salille, leipoa jotain hyvää ja viettää illan lääkiskavereideni kanssa meillä herkutellen ja leffaa katsellen! Jei! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti