maanantai 15. syyskuuta 2014

Koukuttuminen

On hyviä koukuttumisen kohteita ja huonoja koukuttumisen kohteita. Huonoja ovat erinäiset ruokiin liittyvät koukuttumiset, kuten sipsit, karkit, suklaa, leivokset yms, minkä lisäksi ei ole hyvä koukuttua alkoholiin, huumeisiin tai tupakkaan.

Hyviä koukuttumisen kohteita voisivat olla liikunta (oikeissa määrin), siivoaminen (voi, kun joskus koukuttuisinkin...) tai vaikka jonkun tietyn televisiosarjan katsominen. Maratonina.

www.weheartit.com
Omistan muutamankin eri sarjan tuotantokausia, jotka ovat pääsykoeprojektin aikana jääneet unholaan ja osa on jopa vielä muoveissaan odottamassa sitä ensimmäistä katsomiskertaa. Olin aikoinani koukuttunut todella pahasti Greyn Anatomiaan ja katsoin sitä televisiosta joka viikko, samalla tavalla kuin jotkut fanaattiset Salatut Elämät - fanit saapuvat kotiin aina puoli kasiksi katsomaan Salkkareita. 

Nyt, kun pääsykokeet ovat virallisesti historiaa ja saan keskittyä itse lääketieteen opiskeluun, olen antanut itselleni luvan koukuttua sopivissa määrin uudestaan. Päivittäin, muttei useita tunteja kerrallaan. Jopa Markus on silloin tällöin löytänyt tiensä sohvalle rötväämään Greyn anatomian aikana ja kertonut jopa nauttineensa siitä. On niin rentouttavaa tehdä jotain sellaista, mitä ei ole voinut pitkiin aikoihin tehdä. Se tavallaan myös konkretisoi sen, ettei minun tarvitse enää taistella sen opiskelupaikan eteen, jonka oikeasti haluan. Nyt saan taistella hyvien arvosanojen edestä, mutta viettää hallittua vapaa-aikaa siinä lomassa. Ja varsinkin nyt, kun olen yskäinen ja mikään tekeminen ei tunnu hyvältä, on kiva kaatua sohvalle ja pistää sairaalamaailma pyörimään televisiossa.

Olen jo selvittänyt kaudet 1 ja 2 kokonaan; nauranut, itkenyt, huokaillut ja haikaillut. Nyt menossa on kolmoskausi, joka on jo hyvää tahtia puolessa välissä. Muistelin kolmoskauden olleen se ehdottomasti paras ja tapahtumarikkain kausi ja muistikuvani olivat todellakin oikeat! Lisäksi olen huomannut samaistuvani ihan todenteolla sarjan henkilöiden luonteenpiirteisiin, en kokonaan tai pelkästään yhteen henkilöön vaan monien henkilöiden yksittäisiin piirteisiin. Jännää!

www.showbizlol.com
Oletteko te koukuttuneet johonkin sarjaan ihan tosissanne? Onko nyt syksyllä alkanut joku katsomisen arvoinen uusi sarja televisiossa? Vinkkejä otetaan vastaan, nyt kun minulla kerran on aikaa katsella telkkaria! ;)

Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti