sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Arpaonnea!

Heippa!

Hyvää isänpäivää meidän isälle vielä bloginkin kautta (jos nyt satut tätä lukemaan, tuskinpa kuitenkaan ainakaan tänään..)! Meidän taloudessa ei isänpäivää vielä vietetä, emmekä me sattuneista syistä päässeet viettämään isänpäivää Raumalle omien isiemme kanssa. Meidän isä saa viettää isänpäivää pikkusiskoni sekä veljeni ja hänen perheensä kanssa, kun minä täällä samaan aikaan tahkon tuplapalkkaa labrassa! Onneksi huomenna koittaa taas siirtyminen Raumalle juonneopetuksen takia, joten viettänen isänpäivää sitten päivän myöhässä. Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan!

Ajattelin nyt kuitenkin sunnuntain kunniaksi hehkuttaa meidän, tai oikeastaan Markuksen, viimeaikaista arpaonnea. Itsehän olen oikea epäonnen multihuipentuma enkä ole varmaan ikinä voittanut arvonnoissa yhtään mitään. Aina jaksan kuitenkin moisiin osallistua ja elätellä turhia toiveita huikeista palkinnoista. Markus sen sijaan on osallistunut lähiaikoina moniin kilpailuihin ja vieläpä korkannut kahdesta arvonnasta ihan palkinnonkin. Ensin hän marssi koulusta kotiin kourassaan viisi Finnkinon leffalippua ja viisi popcorn-lippua, minkä lisäksi viime viikolla kohdalle napsahti Turun Sanomien opiskelijatilaajien kesken arvottu Pauligin Cupsolo kapselikahvinkeitin. Siis CUPSOLO KAPSELIKAHVINKEITIN?! Uuuuuh ja aaah, siinäpä vasta ilmestys!


Markus oli ensin luullut Turkkarin lähettämää viestiä tavalliseksi spämmiksi, joita jokainen vastaanottaa useamman elämänsä aikana, otsikolla "Onnea [nimesi], olet voittanut arvonnassa!". Useasti noissa viesteissä lähettäjä on kuitenkin jokin huikea osoite, joka jo ensilukemalta paljastuu roskapostin lähettäjäksi. Tällä kertaa lähettäjän osoite oli kuin olikin ts.fi -loppuinen, minkä vuoksi Markus otti viestin tarkempaan syyniin. Ja kappas kappas, perjantaina käytiinkin sitten hakemassa uusi beibe kotiin!


Voittona oli uusi Paulig Cupsolo Verus - keitin kauniissa valkoisessa kuosissa. Ja ei se hyvä siihen loppunut! Mukana voitossa tuli vielä yhdeksän pakettia erilaisia Pauligin kapselikeittimen kahvikapseleita! Huikeeta!


Minä en tunnetusti ole mikään kova kahvinjuoja, kulutan sitten teetä kuitenkin monen ihmisen edestä. Nyt kuitenkin noiden ihanien kapseleiden ja keittimen saavuttua olen jo "uhrautunut" juomaan monta ihanaa erikoiskahvia, lähinnä cappuccinoa sekä vanilja lattea, mmmmmmm..... Harmi, kun voiton mukana ei tullut yhtään tee- tai kaakaokapselipakettia. Siinä taitaakin olla meidän seuraavan kauppareissun ostoslistan pohja!



Meidän keittiön työtasolla on komeillut alusta alkaen Itävallasta aikoinaan ostamani punainen (ja siten myös sisustukseen sopiva ;) Dolche Gusto Piccolo, joka sai nyt väistää uuden keittimen tieltä. Ihan unohduksiin tuo "Angry Bird":ksi nimetty keitin ei kuitenkaan joudu, sillä Roosa tarjosi sille jo uuden rakastavan kodin Jyväskylästä! Onhan tuo Roosallekin melkein kuin arpajaisvoitto, sillä kaupan päällisinä Jyväskylään lähtee myös paketillinen sitruunajääteekapseleita! ;) Onnea Roosa! ;D

Kyllä minustakin siis vielä kahvihiiri kehkeytyi, vaikka Itävallan kahviyliannostuksen jälkeen vannoin, etten enää IKINÄ koske kahviin tai kapselikeittimiin! Mitkä ovat teidän lempi makuja tähän Pauligin keittimeen? Oletteko ostelleet muita K-fee:n kapseleita, jotka ovat yhteensopivia juuri tuon Pauligin koneen kanssa? Mitä kannattaisi maistaa? ;)



Paljon puhtia (ja meidän tapauksessa kofeiinia) alkavaan viikkoon,

Viivi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti