lauantai 14. helmikuuta 2015

Hei, me mennään....

Heippa!

Nyt, kun perjantai 13. ja sinä päivänä tentitty biokemian rasva-aineenvaihdunta osuus on saatu onnellisesti pois päiväjärjestyksestä, tämän viikon työt on pulkassa ja saa vihdoin ottaa hiukan rennommin, päätin tulla julkistamaan näin ystävänpäivän kunniaksi sen suuren uutisen, josta jo viime postauksessa intoilin.

Vieläkin tämä koko juttu tuntuu vähän epärealistiselta, vaikka järjestelyjäkin asian tiimoilta on jo tehty ja muutamia ihan konkreettisiakin askelia jo otettu. Se viime syksyinen kosinta tosin enteili tätä, sitä ei voi mennä kieltämään, sillä.....ME MENNÄÄN NAIMISIIN!

Kuva lainattu Pinterestistä
Hääpäivä tulee sijoittumaan mitä todennäköisimmin vuoden 2016 elokuun ensimmäisen viikonlopun lauantaihin, mutta on edelleen mahdollista, että päivää siirretään joko viikolla eteenpäin tai taaksepäin. Me ollaan täällä kyllä jotenkin jo niin ihastuttu siihen 6.8.16 päivämäärään, että katsotaan pystyykö mikään juhlapaikka sitä enää olemuksellaan muuttamaan.

Itse olen käynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana yhteensä kuusissa häissä, joista yksissä olin kaasona ja toisissa morsiusneitona. Kaaso-häistä jäi järjestelyjenkin suhteen jonkinmoinen käsitys siitä, mitä nyt tuleman pitää. Samoin morsiusneitona pääsin vääntämään jokusen hääkarkin ja tutustumaan edes hiukan siihen, mitä on häiden järjestäminen. Tiedoistani löytyy silti lukuisia mustia-aukkoja, joita olenkin tässä lähiaikoina pyrkinyt paikkailemaan blogeja ja foorumeita lueskellen sekä ystäväpiirini rouvia haastatellen! ;) 

Onneksi näin 1½ vuotta etukäteen ei vielä tarvitse ottaa kantaa kovin moniin asioihin. Juhla- ja vihkipaikka pitää kuitenkin hoitaa jo varhain, samoin catering:in ja kakun varaus. Tällä hetkellä etsimme kuumeisesti meidän näköistä juhlapaikkaa ja samalla tulee kätevästi päätettyä catering:kin. Kolmesta ihanasta vaihtoehdostamme olemme ehtineet käväistä vasta ensimmäisessä, joka kyllä onnistui jo näin talvellakin sulattamaan sydämemme. Pystyin näkemään silmissäni sen, miten koristelisimme tilan juuri meidän näköiseksemme ja miten hyödyntäisimme tilan kaiken potentiaalin! Paikan ruuatkin kuulostivat todella hyviltä ja tilavuokrineen päivineen paketista tulisi ihan kohtuuhintainen. Olemme tosin juuri kustannussyistä luopuneet kaikista paikoista, joissa on A-oikeudet. :(

Kuva lainattu Pinterestistä.
Lähiaikoina suuntaamme vielä Ruissaloon katsastamaan kaksi muuta juhlapaikkakandidaattiamme, minkä jälkeen alkaakin olla aika tehdä päätöksiä. Iiks! Yhtäkkiä koulunkäynti ja tentteihin lukeminen ei tunnukkaan enää yhtään niin mielenkiintoiselta kuin ennen! 

Nyt, kun ensimmäinen kirjoitus häistä on rantautunut blogin puolelle, että valitettavasti voi välttyä seuraaviltakaan. Hääjuttujen huippu kohdistuu todennäköisesti vasta vuoden päähän, mutta päivittelen juttuja näistäkin aina, kun juttua riittää!

Ihanaa ystävänpäivää kaikille,

Viivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti