lauantai 29. maaliskuuta 2014

This is me

Uusi blogi, uudet kujeet. Ja tällä kertaa tämä sananparsi oikeasti pitää paikkansa. 


Ruudun takana juttuja kirjoittelee 23 - vuotias turkulaistunut raumalainen, jolle opiskelija-mode on tuntunut jämähtäneen paikalleen. Tällä hetkellä aivosoluja kiusaan Turun yliopistossa kemian ja fysiikin opintojen parissa, viime vuonna notkuin vielä Turun ammattikorkeakoulun Ruiskadun toimipisteellä valmistumassa bioanalyytikoksi ja ensi syksynä toivottavasti löydän itseni useasti Medisiinalta opiskelemasta lääketiedettä ihan oikeana tutkinto-opiskelijana. Opiskelu vie tällä hetkellä suurimman osan ajastani ja takapuolen lihasteni turruttaminen kirjaston ja oman kodin tuoleilla on minulle arkipäivää.

"Virka-ajan" ulkopuolella, eli tavallisesti iltaisin, vietän aikaani salilla hikoillen ja elämän pienistä iloista nauttien. Töissäkin käyn, tietenkin, koska jotenkin tämä elämänlaatu pitää kustantaa. Yhdessä poikaystäväni kanssa vietämme aikaa mitä milloinkin tehden. Tavallisesti siis kuntoilemme, kokkailemme, rötväämme sohvalla hyviä televisiosarjoja katsellen ja keskitymme olennaiseen, eli toistemme seurasta nauttimiseen. 

Aikaisemmin minut saattoi löytää bloggailemasta leivontablogin äärestä, mutta koin kyseisen projektin tällä hetkellä liian etäiseksi. Olen tiputellut painoani vuoden ensimmäisestä päivästä lähtien, aluksi pätkäpaastoamalla ja sittemmin kaloreiden laskemiseen keskittymällä, ja olenkin tähän mennessä pudottanut jo huikeat kahdeksan kiloa. Olihan sitä elopainoakin jo päässyt tämän mittaiseen ruotuun hiukan liikaa kertymään, mutta jokaisen pudonneen kilon eteen olen kyllä saanut tehdä rutosti töitä ja siksi olen myös jokaisesta pudotetusta kilosta hirmu ylpeä. Ja matka senkun jatkuu. Tavoitteenani olisi saada kauan kadoksissa ollut kroppani takaisin ja projektin jälkeen myös pitää siitä kiinni terveellisillä elämäntavoilla ja säännöllisellä liikunnalla. 

Pitkän kilpaurheilijataustani takia olen erittäin kilpailunhaluinen. Siis oikeasti, ERITTÄIN kilpailunhaluinen. Tämä on yksi syy siihen, miksi harvoin teen mitään puolella teholla. Tästä päästäänkin oivalla aasin sillalla urheiluun ja treenaamiseen. Olen taas pienen tauon jälkeen alkanut käydä säännöllisesti kuntosalilla eli olen luopunut suurimmaksi osaksi salin järjestämistä ryhmäliikunnoista ja päättänyt alkaa kasvattaa takaisin kauan aikaa sitten kadonnutta lihasta. Tulostan on tullut ja matka jatkuu kohti huikeampia saavutuksia ja kohti isompia tavoitteita (jotka siis liittyvät minulla lähinnä painojen lisäyksiin ja senttien hupenemiseen). Treenaamisesta aion myös blogissani kirjoitella, koska se on tällä hetkellä iso osa vapaa-aikaani.

Tässä taisivatkin tulla siis tämän hetkisen elämäni tärkeimmät asiat: opiskelu, painonpudotus, ruoka, treenaaminen ja parisuhde. Neljästä ensimmäisestä aion täällä blogissani sitten paasata vielä kyllästymiseen asti, mutta toivottavasti edes joku jaksaa löpinöitäni seurailla. Lisäksi toivon, että jutuillani edes silloin tällöin olisi pieni suupieliä johonkin hymyntapaiseen nostattava vaikutus, koska silloin olen tavoitteeni blogin kirjoittamisen suhteen saavuttanut (ja se jos jokin lämmittää kovasti kilpailunhaluista ja suorittamisorientoitunutta mieltäni)! 

Hauskaa viikonloppua ja muistakaa siirtää ensi yönä kellot tunnilla eteenpäin, ettei mene sunnuntain suunnitelmat ihan sekaisin!

-Viivi



2 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Mukava lukea sun kuulumisia täältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, sitä kyllä tarvitaan! :) Pakko tähän mainita, että olet ensimmäinen ikinä mun blogia kommentoinu ihminen, joten voit vaan kuvitella sen mun mairean ilmeen, kun illalla näin, että olit kommentoinut tähän postaukseen! ;)

      Poista