perjantai 4. huhtikuuta 2014

Uusittu salitreeni #2

Uuden salirääkin toinen päivä oli eilen ja täytyy myöntää, että oli taas yksi tehokkaimmista treeneistä pitkään aikaan. Vuorossa olivat rintalihakset sekä olkapäät. Treenin pääpaino oli kuitenkin selkeästi rintalihaksilla ja kovissa painoissa.


Treeni pääsi yllättämään samalla tavalla kuin keskiviikkonakin. Alkuun olin hämmentynyt siitä, miten vähän tuli hiki ja miten energiseltä olo tuntui. Tämä pilvilinna kuitenkin sortui aika nopeasti ja rintalihakset pääsivät erittäin tehokkaasti töihin. Liikkeitä varioitiin tarkoituksella paljon ja erilaisia liikkeitä tehtiin useita, jotta lihakset saisivat täysin tavallisuudesta poikkeavaa stimulaatiota. Toivon kyllä totisesti, että tällä treenimetodilla on oikeasti vaikutusta jatkon kannalta. 

Treeni tiivistettynä yhdeksään sanaan.
Tältä meidän saliohjelma näytti eilen:

Rintalihakset:
Penkkipunnerrus: 3 x 6 toistoa 
Vinopenkki: 3 x 6 toistoa
Vipunosto maaten käsipainoilla: 3 x 6 toistoa
Rintalihakset junglessa: 3 x 4 toistoa

Olkapäät:
3 x Supersetti:
8 x vipunosto sivulle suorin käsin
8 x vipunosto eteen suorin käsin

Rintalihasliikkeet junglessa oli tarkoitus alunperin tehdä supersettinä yhdistettynä punnerruksiin, mutta toisin kävi. Markus aloitti tekemisen ja sai nippa nappa isoilla painoilla tehtyä kuusi toistoa, tämän jälkeen hän alkoi punnertaa ja sivusta katsoessani huomasin hänen tärisevän ihan hillittömästi. Taisi niitä toistoja tulla kuusi kappaletta niitäkin. Tässä kohtaa minun olisi viimeistään kuulunut alkaa epäillä, että sama kohtalo tulee odottamaan minuakin, mutta pyh. Lähdin liikenteeseen suurella egolla ja kuvittelin helposti tekeväni junglessa sen kuusi toistoa ja vähintään 10 punnerrusta suorin vartaloin vielä kaupan päälle. Toisin kävi. Junglesta neljä toistoa väkisin ja ei muuta kuin punnertamaan. Punnerrusasentoon hep! Ja liikkeelle! Tässä kohtaa pilvilinnat ja yksisarviset katosivat, kun romahdin rintalihakset täysin voimattomina maahan. Ensin olin ihmeissäni ja sitten repesin hysteeriseen nauruun. Oli aika lahna olo! Realismi sai yliotteen ja tein lopulta maksimisarjana junglen loppuun. Lopuksi oli tosin pakko vielä yrittää punnertaa ja kyllähän se vähän huvitti, että rintalihasten voima riitti viiteen naisten punnerrukseen! :D

Tämä oli se asenne, jolla lähdin punnertamaan!
Supersetti olkapäille oli aivan loistava sekin! Polte oli ihan hillitön! Myös rintalihasliikkeissä polte oli ihan uskomaton ja kuten keskiviikonkin treenissä, myös tällä kertaa olin aivan varma, että jokin suoni päässäni paukahtaa viimeisten toistojen aikana. Mutta täällä ollaan ja yhtenä kappaleena!

Tänään vietän lepopäivää ja annan kroppani palautua viikon treeneistä. Viikonloppuna olisi vielä luvassa peppu- ja käsitreeniä sekä reilu sata sivua tenttimateriaalia. Tsemppiä mulle!

Tsemppiä treeneihin muillekkin ja hauskaa alkavaa viikonloppua! Olkaahan nätisti siellä! ;)

Viivi

p.s. Tältä näyttää tämän hetken kunto ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti